Weekly Diary: 3

Maandag
In de ochtend werkte ik bij het AD tot half een. Daarna ben ik snel naar huis gegaan, want we gingen naar Landal toe. Al onze spullen hadden we de dag er voor al gepakt, omdat ik vandaag eerst nog even moest werken. De auto was helemaal volgepakt toen we opweg gingen. Rond half vier waren we op het park. We ruimde onze spulletjes op en zijn daarna naar het Park Plaza gegaan. Daar hebben we nog wat kleine boodschapjes gehaald, eten voor ’s avonds hadden we al bij ons. Fleur speelde in de indoor speeltuin en de ballenbak. Waarbij het leukste de ballen naar papa en mama gooien was. ’s avonds aten we quesadillas, ging Fleur lekker in bad (die hebben we thuis niet, dus het bad wordt hier optimaal gebruikt) en keken Kev en ik een filmpje.

Dinsdag
Na nog een baddersessie van Fleur, maakten we ons klaar om naar het zwembad te gaan. Daar zijn we van alle glijbanen en in het wildwaterbad (dat niet echt wild is) geweest. Fleur vindt glijbanen prachtig, al toen ze een jaar was namen we haar mee de glijbanen in. En nu ze ouder wordt, kan ze meer alleen in de glijbanen. Ze wordt nu ook boos als je met haar meegaat, dan komt ze je even haarfijn uitleggen dat dat echt niet hoeft en ze prima alleen kan. We aten patatjes en Fleur at een softijsje. Na het zwemmen, zijn we naar het dorpje Hapert gereden waar we boodschappen gehaald hebben. We aten lekker makkelijk tosti’s en daarna wilde Fleur nog een keer in bad.

Woensdag
We sliepen lekker uit en deden rustig aan. In de middag was er een theatervoorstelling van Puk & Pelle (mascottes van het park) in het Park Plaza. Terwijl Fleur meedeed, dronken wij koffie. Na de show konden de kinderen met Puk & Pelle op de foto, dan kregen ze een verrassing. Fleur wilde wel de verrassing, maar de foto vond ze wat minder leuk. Ze staat dan ook met een heel boos gezicht op de foto, maar was in de wolken met het stickervelletje dat ze kreeg. Daarna gingen we naar het zwembad, waar ons waterratje het prima naar haar zin had. We aten ’s avonds Fleurs favoriete pasta (met groente!) en gingen Fleur en ik samen in bad.

Donderdag
Vandaag gingen we een dagje naar Eindhoven met z’n drietjes. We waren nog maar net een paar winkeltjes in geweest toen Fleur zei dat ze zo’n honger had. We hebben lekker lang geluncht, Fleur deed een uur over haar tosti, maar ze genoot er zeker van. Daarna zijn we de Primark in geweest, waar we voor Fleur veel kochten. Waaronder een trui, bloesje, van alles van Peppa Big voor in de douche en echte Frozen schoenen. Hoe ze het voor elkaar kreeg, geen idee, maar Fleur had alweer honger. Na een paar winkeltjes besloten we een leuk restaurantje op te zoeken en kwamen we uit bij Happy Italy. Fleur had een gigantische pizza, maar zat na twee stukjes helemaal vol. De rest kregen we mee naar huis en at Kev ’s avonds laat nog op.

Vrijdag
Toen we gebadderd en aangekleed waren, zijn we naar de plaatselijke kaasboer geweest. Daar halen we altijd kaas als we in Landal zijn. Daarna zijn we naar Bladel gereden, waar we boodschapjes haalden en de winkeltjes afgingen. Kev en ik keken Flikken Rotterdam terug, terwijl Fleur een dutje op de bank deed. Ik maakte risotto, want mijn broer en Elifa kwamen gezellig een dagje en nachtje langs. Na het eten hebben we gekletst, wijntjes gedronken en chipjes gegeten.

Zaterdag
Voor het ontbijt maakte ik lekker scrambled eggs. En na het douchen gingen we met z’n allen naar het zwembad toe. Waar Fleur alle glijbanen aan Rob en Elifa liet zien. Tussendoor aten we chipjes en dronken we wat. Daarna moest mijn broer met Fleur het zwembad in. Fleur vindt Baywatch denk ik erg leuk, want ze heeft mijn broer tientallen keren gered met haar Minni Mouse zwemband. Aan het eind van de middag gingen Rob en Elifa weer naar huis. Ik bakte pannenkoeken, dat vind ik echt bij Landal passen. Fleur ging uiteraard weer in bad. Kev en ik keken samen de film The Intern, een heerlijke feelgood movie.

Zondag
Vandaag kwamen mijn ouders gezellig een dagje langs. Ja het weekend zat vol met visite bij ons. Na de koffie met taart en een lunch later, gingen we met z’n allen naar het zwembad toe. Niets is leuker dan Fleur in het water te zien genieten. Fleur speelde met opa in de grote golven en ze liet zien hoe goed ze van de kant in het water kon springen. Na ons even opgefrist te hebben, aten we met z’n allen in de pizzeria van het Park Plaza. Waar Fleur een lange tijd samen met oma, met een lang blad aan het vissen was. Er zit een vijver met kooikarpers langs de pizzeria, dus Fleur en m’n moeder stonden samen op een steigertje, maar helaas vingen ze niets 😉 . Na de pizza en ijsjes gingen mijn ouders weer naar huis toe. Toen Fleur op bed lag, keken Kev en ik naar Mission Impossible.

Het was een heerlijk relaxt weekje, waarbij we deden waar we zin in hadden. We zitten hier nog een paar dagen waar we van gaan genieten met z’n drietjes. Nog lekker zwemmen, kinderboerderij en wandelen in het bos. Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan?

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s