Vrijdag Favorieten: 13

Favoriete ontbijtmoment – eekhoorns

    

 Sinds afgelopen maandag zijn we met z’n drietjes in Landal het Vennebos. Het is onze derde keer dat we hier zijn en het bevalt het nog steeds goed. Het lijkt net alsof we in een echt bos zitten met de eekhoorns en vogeltjes. Al snap ik best dat die er alleen zijn door de grote hoeveelheid brood en nootjes die mensen voor ze neerleggen. Van de week waren we aan het ontbijten, toen Kev een eekhoorntje spotte. Uiteraard moest het eekhoorntje gevoerd worden en het liefst zo lang mogelijk blijven. Nu legt Fleur iedere dag wat neer voor de eekhoorns, in de hoop dat ze weer terugkomen. En ja hoor, gisteren kwam het eekhoorntje weer langs om alle nootjes op te eten. Fleur is eekhoorntjes fan!

Favoriete avond – Happy Italy

  

Gisteren gingen we met z’n drieën een dagje naar Eindhoven. Even van het park af en wat anders doen. We hebben geshopt en gegeten. We hadden Fleur beloofd dat we pizza zouden eten, dus we sloten ons fijne dagje af bij Happy Italy. Fleur wilde een grote pizza met kaas, dus die kreeg ze. Dat ze meer dan de helft niet op kreeg, maakte niet uit, die kregen we in een pizzadoos mee naar huis en heeft Kev ’s avonds laat nog opgegeten. Na het eten moest en zou Fleur nog even in de ballenbak spelen. Die hadden ze hier ook, dus voor kinderen de ideale plek! Voor ouders trouwens ook, die kunnen rustig eten terwijl de kinderen zich uitleven in de ballenbak. 

Favoriete vooruitzicht – Rob & Elifa komen langs

  

Vanavond komen mijn broer en Elifa gezellig een dagje en nachtje bij ons langs. Fleur heeft er veel zin in en vraagt iedere paar minuten of ze er al aankomen. Hmm misschien wat het slimmer geweest als we het haar iets later hadden verteld. Ze wil Rob en Elifa het zwembad, de ballenbak, het Bollo huisje, praktisch het hele park laten zien. Gisteravond zei ze nog dat ze nooit meer naar huis toe wilde. Wat boslucht al niet met een kind doet 😉 Al mist ze Sissy (onze kat) wel, want Lies, die in ons huis logeert, moest foto’s en filmpjes doorsturen. 

Wat zijn jouw favoriete van afgelopen week? Of heb je juist leuke plannen voor het weekend?

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s