Kids Thing: Waterrat

Spetter, spieter, spater, lekker in het water, papa en mama ga maar vast naar huis, Fleur komt een druppel of honderd later! Ze komt een heleboel druppels laaaaaaaterrrr! Fleur het kleine waterratje is echt niet uit het water te krijgen. Met name het zwembad vindt ze geweldig, maar ook het bad (het liefst met heel veel schuim) is super. Spelen met poppetjes of een emmertje, glijden van de glijbanen of gillen in het wildwaterbad, ze doet het allemaal. Natuurlijk is de badkamer kletsnat spetteren ook erg leuk.

image

Al sinds Fleur een baby is, vindt ze het water leuk. Behalve toen we op vakantie in Frankrijk waren en het zwembadwater ijskoud was! Het ronddrijven in haar knalgele band was toen nog geen succes. Maar spelen op de kant en emmertjes vullen met water des te meer. Afgelopen zomer in Fuerta Ventura deed Fleur niets liever dan op het strand of in het zwembad spelen. Het liefst met papa en mama, maar ook prima alleen. Ze dreef het hele zwembad door met haar Minnie Mouse band. Het was echt afkicken geblazen toen we weer terug in Nederland waren en ze niet meer elke dag het zwembad in kon.

Ook badderen vindt Fleur heel leuk. Ze heeft altijd een paar poppetjes waar ze meespeelt en ik kan je vertellen dat die poppetjes elke keer hele spannende avonturen meemaken. Hele flesjes douchegel verdwijnen tijdens een badsessie. Een avontuur zonder bubbels is natuurlijk onmogelijk. We moeten dus goed oppassen, anders zijn zo alle flesjes leeg. Maar het dametje kan ook heel boos worden op het sop, want dan kan ze haar kleine poppetjes niet vinden en moeten papa en mama eraan te pas komen. O wat zijn we dan een helden šŸ˜‰

Het is gelukkig geen drama voorstelling, als we vragen of ze uit het bad of zwembad komt. We zeggen wel van te voren, zodat Fleur weet dat ze er zo uit moet. Dus geen tranendal gelukkig, behalve haren wassen misschien, maar dat is een heel ander verhaal. Vertel eens, is jouw kleintje ook zo gek op water? En wat is dan favoriet, glijbanen, emmertjes of gewoon drijven in een opblaasbandje?

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s