Mijn Favoriete Bloggers

Mijn liefde voor bloggen is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Ik weet nog goed dat ik op de middelbare school zat en dat de make-up look ‘smokey eye’ in was. Ik typte bij Google smokey eye en al snel kwam ik op een Nederlandstalig YouTube kanaal waar de look stap voor stap werd uitgelegd. Ik zie blogs als een soort online magazine, waarbij ik elke dag leuke artikelen kan lezen. Tegenwoordig kijk ik dagelijks op vijf verschillende blogs, van beauty, lifestyle tot sport. Ik vind ze allemaal erg leuk en deel mijn favoriete blogs graag met jullie.

jhinmhqi

Beautygloss

Beautyloss was de eerste blog die ik volgde door het smokey eye’s filmpje. Elke dag staan artikelen omtrent make-up, haar en lifestyle op haar website. En ook een boel filmpjes waarbij make-up looks stap voor stap worden uitgelegd De eigenaresse van Beautygloss, Mascha, is naast blogger ook vlogger. Elke dag upload ze een vlog over haar leven. Elke avond voor ik naar bed ga kijk ik naar haar vlogs. Een soort mini real life show.

 

maxresdefault

Miss Lipgloss

Een andere geweldige beautyblogger is Cynthia van Miss Lipgloss. Ze doet het net weer op een andere manier dan Mascha. Ik vind haar make-up reviews fantastisch. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik eerst even een review van haar lees, voordat ik bijvoorbeeld een lipstick of oogschaduw aanschaf. Naast beauty, schrijft ze ook veel persoonlijke stukken. Cynthia schrijft op een leuke en enthousiaste manier en ze laat duidelijk weten wanneer een product een topper of een flopper is.

 

annemerel1

Annemerel.com

Mijn inspiratie op hardloopgebied is zonder twijfel Annemerel. Haar hardlooptijden zijn om jaloers op te zijn. Door haar krijg je zin om hard te lopen en gezonder te leven. Al maakt Annemerel ook graag duidelijk dat af en toe een rol Oreo koekjes geen kwaad kan. Ze deelt leuke recepten, maar het leukste vind ik haar snapshots, waarin ze door foto’s haar leven als blogger laat zien.

 

shirley+vi11111sser

Styleguide

Shirley is een fashionblogger, maar daarnaast is ze ook moeder. Het is heel leuk om over situaties te lezen die ik zelf als moeder ook mee maak. Shirley deelt regelmatig outfit foto’s en heeft ze een tassencollectie waar je u tegen zegt. Ze schrijft veel persoonlijke stukken die herkenbaar zijn of juist inspireren.

 

Pforieflkelly_zpsc1f730db

Kelly Caresse

Kelly is moeder van een twee jarig meisje en momenteel zwanger van haar tweede kindje. Ze schrijft over moeder zijn en alles wat daar bij komt kijken. Ze schreef ook over de aanloop naar haar bruiloft, wat onwijs leuk was om te lezen . Maar ook vlogs, alles over zwangerschap, lekkere recepten en huishouden komt voorbij.

Dit waren mijn favoriete bloggers. De bovenstaande blogs zijn zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ze zijn verschillend van elkaar, maar allemaal erg leuk!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s