Van twee naar drie

Kevin en ik waren ongeveer negen maanden samen toen ik er achter kwam dat ik zwanger was. Veel tijd, echt met ons tweetjes hebben we niet gehad. Dat is niet erg, want met z’n drieën is het ook leuk. Maar het is zo nu en dan heerlijk om even wat met z’n tweeën te doen. We mogen dan papa en mama zijn, maar we zijn ook nog gewoon vriendje en vriendinnetje.

IMG_1320

In de zomer gaan we met z’n drieën op vakantie, maar Kevin en ik gaan vaak ook nog een weekje met z’n tweeën weg. Fleur was twee maanden oud, toen Kevin en ik samen naar de Dominicaanse Republiek gingen. Al moet ik eerlijk toegegeven dat dit meer een bijkwam vakantie was. Ik was zo moe van de hele zwangerschap en die eerste weken als ouder zijnde, dat ik heel veel geslapen heb. Kevin trouwens ook. Het kwam voor dat we om 20.00 uur in slaap vielen en pas de volgende ochtend weer wakker werden. En dat terwijl we nog niet eens avond gegeten hadden.

Naast samen op vakantie, gaan we ook weleens een avondje (met vrienden) weg. Het is echt niet zo dat we elke week Fleur naar haar opa’s en oma’s brengen, want vaak genoeg is ze er gezellig bij. Ze is een echt gezelligheidsdier, dus als er vrienden langskomen, wil ze er graag bijzitten. Maar opa en oma vinden het ook super leuk als ze komt logeren. Dus het is een win-win situatie 😉

We zijn dan wel ouders, maar we zijn ook nog jong. Ik vind het belangrijk als je een relatie hebt en een gezin, dat je alsnog dingen samen blijft doen. Het is logisch dat het niet zo vaak meer als voorheen. Dat maakt niet uit, want je geniet er nu meer van. Samen uit eten, met vrienden wat doen of een weekendje weg, het zijn dingen die we graag doen. Maar geloof me dat ik echt wel een traantje moet wegpinken als we Fleur naar opa en oma brengen en we acht dagen weg zijn. Dat lijkt me niet meer dan logisch, Fleur is mijn alles, maar een avondje samen we is niet verkeerd.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Van twee naar drie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s