Goede voornemens voor 2016

Gelukkig nieuw jaar allemaal, dat 2016 maar een prachtig jaar mag worden! Gisteravond hebben we 2015 feestelijk afgesloten. Met vrienden hebben de Nationale 2015 Test gedaan, spelletjes gespeeld, hard gezongen, gelachen, oliebollen gegeten en bubbels gedronken. Om 00.00 uur zijn we met z’n allen, inclusief Fleur die wakker werd van de harde knallen, naar buiten gegaan. De mannen bewapend met het echte vuurwerk, hebben de vrouwen zich prima vermaakt met de knalerwten, trektouwtjes en uiteraard de knalerwten. Fleur vond het vuurwerk prachtig, ze was dan ook teleurgesteld toen alle sterretjes op waren. Het was een mooi begin van 2016, tijd om eens naar de goede voornemens van dit jaar te kijken!

1610079_10205590562463837_7453544562777874066_n

  • Slagen voor school. Dit was vorig jaar ook mijn goede voornemen, toen wilde het helaas niet lukken. In 2016 gaat het me zeker lukken, ik ga er weer met frisse moed tegenaan.
  • Aan meer hardloopevents meedoen. Vorig jaar ik 10 kilometer in Rotterdam en Amsterdam gelopen en liep ik mee met de Rotterdam Running Crew. Dat is me onwijs goed bevallen, ik vind hardlopen heel leuk en vooral wanneer ik meedoen aan zo’n event. De Rotterdam Running Crew loopt maandelijks op een speciale locatie een run, hier wil vaak aan mee gaan doen. Ook lijkt het met leuk m de 10 kilometer te lopen bij de City Pier City in Den Haag, maar dit jaar ga ik zeker weten ECHT de Bruggenloop lopen. Kan ik nu makkelijk zeggen, aangezien die pas in december is 😉
  • Meer boeken lezen. Ik vind lezen rustgevend en heerlijk om te doen, maar ik doe het veels te weinig. Ik maak er geen tijd voor vrij. Op vakantie lees ik een boek in een dag uit, terwijl ik heerlijk op een bedje aan de zee lig. Hoog tijd om in huis ook een lekker plekje te vinden waar ik (ongestoord) kan lezen.
  • Meer leuke dingen doen met Fleur. Ik wil graag vaker leuke dingen met Fleur gaan doen. Eendjes voeren of naar de kinderboerderij toe vindt ze al prachtig. Of samen naar een (binnen) speeltuin. Het komende halfjaar heb ik daar nog alle tijd voor, daarna gaat ze naar school, natuurlijk doen we dan nog steeds leuke dingen, maar nu kan wanneer we maar willen.

Hebben jullie goede voornemens voor 2016? Ik zal tussentijds een update geven, eens kijken of ik echt wat met die mooie voornemens doe.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s