Favorieten: 7

Afgelopen weekend, is het bloggen er een beetje bij ingeschoten. Vandaar dat ik vandaag een favorieten voor jullie heb. Dit zijn mijn favorieten van afgelopen week.

Favoriete moment samen – Date night

spectre-poster-black-white

Kevin en ik gaan regelmatig met z’n tweeen leuke dingen doen. Opa’s en oma’s passen graag op Fleur, dus dat is geen probleem. Afgelopen week zijn we samen naar de bioscoop geweest. We wilden allebei graag James Bond zien en na een paar het uitgesteld te hebben, zijn we nu gewoon gegaan. Eerst hebben we samen wat gedronken en gegeten bij 1NUL8. Na het borrelen zijn we naar Pathe Schouwburg gelopen en hebben de grootste bakpopcorn mee naar binnen genomen. Ik hou namelijk van popcorn. De film was leuk, het was fijn om samen wat leuks te doen.

Favoriete Fleur moment – Sinterklaashuis

12308981_10153759449421252_1601360403_n

Afgelopen vrijdag ben ik met Fleur en Marlies naar het Sinterklaashuis in Maasland geweest. We hadden wat foto’s op Facebook gezien en het leek ons leuk om heen te gaan. Fleur vond het eerst heel spannend en alle pietjes maar eng. Maar naarmate we er langer waren, begon Fleur te ontdooien. Al wilde ze Sinterklaas absoluut geen handje geven ;). Het Sinterklaashuis was super leuk, met allemaal kamertjes waar de kinderen wat konden doen. Overal hingen pakjes en het hele huis rook naar versgebakken speculaas, heerlijk. Het Sinterklaashuis is zeker een aanrader om heen te gaan met je kleintje. Ze zullen hun oogjes uitkijken.

Favoriete gevoel – Werken

6a00d83455838a69e2017d3c558921970c-800wi

Ik werkte wel op de zaterdagen, maar verder niet. Het voelt zo fijn om nu een paar dagen in de week te werken. De ene week werk ik een dag en de andere bijvoorbeeld drie dagen. Dat verschilt per week. Maar ik vind het werk erg leuk en ik vind het een prettig idee dat ik nu ook geld verdien. Het werken bevalt me goed en ik ben vaak genoeg thuis om leuke dingen met Fleur te doen.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s