Vrijdag Favorieten: 5

Favoriete gevoel – Say Yes To The Dress

IMG_4431

Dat ik het super vond om mee trouwjurken uit te zoeken, kon je afgelopen zondag al lezen. Maar het moment waarop Elifa haar gevonden had en wist dat het ‘de ware’ was, was onbetaalbaar. Ik heb de rest van de dag met een glimlach op mijn gezicht rondgelopen. Zo bijzonder vond ik het. En dan was het nog niet eens mijn eigen trouwjurk. Niet dat ik binnenkort trouwplannen heb hoor šŸ˜‰

Favoriete Fleur moment – Het Sinterklaasjournaal

image

Och wat is dat spannend elke avond. Want Sinterklaas komt zaterdag toch wel aan mama? Ik kan toch wel m’n schoenen zetten ookal is Sint de sleutels van zijn huis kwijt? Er wordt dit jaar elke dag uitgekeken naar het Sinterklaasjournaal van 18u. Met af en toe handjes voor de ogen van de spanning kijkt Fleur trouw naar elke uitzending. Ze verteld ook graag aan iedereen wat er gebeurt is. Fleur vindt het wel heel jammer dat je maar 1 aflevering per dag kunt kijken en snapt dat niet zio goed. Bij Netflix kun je immers eindeloos afleveringen achter elkaar afspelen.

Favoriet uurtje met z’n tweetjes – Speeltuin

image

Van de week zijn Fleur en ik samen op pad geweest. Het was echt herfstweer, stevige wind, regen leek op komst, maar we wilde allebei wel even naar buiten. Maar niet zonder de favoriete knuffels van dit moment. Fleur was het gelijk met me eens toen ik de speeltuin voorstelde. We hadden de seeltuin voor ons tweetjes en daar hebben we optimaal van geprofiteerd. Heerlijk schommelen, glijden van de glijbaan en zandtaartjes bakken, allemaal met de knuffels uiteraard. Ook werden bladeren verzameld voor papa, mama, opa’s en oma’s. Liever nog meer en allemaal in de tas van mama. Het was fijn om zo even met z’n tweetjes buiten te zijn en even de energie eruit te gooien. Een paar druppeltjes vonden we niet erg, maar toen het harder ging regenen zijn we snel naar huis gegaan. Opwarmen met wat lekkers en met een kleedje op de bank.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s