Kids Thing: Speeltuin

De speeltuin is voor je kindje altijd een goed idee. Ongeacht de leeftijd, ze zullen altijd enthousiast zijn als je voorstelt om naar de speeltuin te gaan. Bij ons in de straat is het te smal en staan er veel geparkeerde auto’s, dus moeten we een klein stukje lopen. Mijn ouders bijvoorbeeld, hebben een speeltuin voor de deur, ideaal als ze wat ouder zijn en zelfstandig naar de speeltuin toe kunnen.

IMG_4441

De meeste kinderen zijn gek op de zandbak. Samen heerlijke zandtaartjes bakken of vormpjes maken in het zand. Ik word altijd overladen met zandtaartjes, die dan ook echt opgegeten moeten worden. Je moet Fleur altijd goed uitschudden voor ze naar binnen kan. Fleur heeft de gewoonte de halve zandbak mee in haar schoenen, jas en zakken te nemen.

Maar ook de schommel is een grote favoriet. Samen met haar knuffels schommelen (dat is soms even proppen) hard gillen en lachen. Het liefst wil ze heel hoog, maar zodra dat iets te eng wordt, is het mijn taak ervoor te zorgen dat de schommel gelijk stilstaat. Of als er een knuffel uit de schommel valt, dat is natuurlijk ook een ramp 😉

De wipwap is voor een minuutje leuk, dan is ze het alweer zat. Dat d’r knuffels er steeds van af vallen, werkt niet mee. Het klimrek is nog niet interessant, daar is ze ook nog iets te klein voor. De glijbaan verveelt echter nooit, daar kan ze makkelijk twintig keer van af roetsjen en de eerst volgende keer weer. Hoe ouder ze worden, hoe leuker de speeltuin is. Fleur vindt het vast fantastisch om te klauteren en van de grotere glijbanen te gaan.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s