Outfit: Mommy’s Turn

Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn moeder en Fleur naar Rotterdam geweest. Een shopdag voor de meiden. We gingen om 11 uur weg en waren ’s avonds weer thuis. Tussendoor gezellig even lunchen, maar we zijn slechts in 5 winkels geweest. Elke winkel gingen we wel met een of meerdere tasjes de deur weer uit. Behalve de Bijenkorf, die zijn we zelf heel snel uitgerend met die Dwaze Dagen.

Het was een hele gezellige dag, waarin we goed geslaagd zijn. Daarom vond ik het tijd, dat nu mama eens voor de camera stond. Dat vond Fleur maar een beetje raar. Ze kwam dan ook geregeld naast me staan of ze kwam al rondjes draaiend per ongeluk voor de camera uit. Volgende week is het dus weer Fleurs beurt.

De top en rok zijn van Nikkie, schoenen van Bruno Premi, horloge van Michael Kors en armband van TOV Essentials. Kijk mee!
IMG_5285

IMG_5278

IMG_5291

IMG_5311

IMG_5292

IMG_5273

IMG_5320

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s