Young Mom Thoughts

Hoi, welkom op Young Mom Thoughts!

Ik ben Frederique, de 23-jarige moeder van het liefste meisje van de wereld. Mijn blog is geïnspireerd op mijn 3-jarige dochter Fleur en over de dagelijkse gebeurtenissen uit ons leven. Van stoere outfits en lekkere recepten tot sport en tripjes – alle leuke nieuwtjes worden hier gedeeld.
IMG_5845

Het was een big shock, toen ik er op mijn 19e achter kwam dat ik zwanger was. Nooit had ik durven dromen dat alles zo goed zou aflopen. Een sprookje mag je het misschien niet noemen, maar verkeerd heb ik het zeker niet getroffen. Mijn vriend kocht een huis, in eerste instantie voor zichzelf, maar al snel werd duidelijk dat we er met z’n drieën zouden gaan wonen. Na ruim een jaar verbouwen, mochten we het ons huisje noemen. Een maand later werd onze dochter geboren.

Ik zal je de details van de bevalling besparen, maar gemakkelijk was het niet. Na 36 uur wachten, wachten en nog eens wachten kwam Fleur uiteindelijk via een keizersnee ter wereld. “Is het wel een meisje?,” was het eerste wat ik vroeg. We hadden een hotpink kinderwagen uitgezocht, was een beetje jammer als Fleur toch een Floris was geweest. Maar ze had tien vingertjes, tien teentjes en een bos zwart haar. Ze was het mooiste en kleinste roze meisje dat ik ooit had gezien.

We konden niet lang op onze roze wolk blijven zitten, want Fleur moest een week in het ziekenhuis blijven vanwege een bacterie. Best pijnlijk thuiskomen hoor, zo alleen in een roze versierd huis met ooievaars. Maar na 10 lange dagen wachten, mochten we ein-de-lijk ons prinsjes mee naar huis nemen. Ik kon niet wachten om haar in haar eigen kamertje in het wiegje te leggen, haar flesjes te geven en zelfs te verschonen. Ik wilde gewoon heel graag, echt haar moeder zijn.

Inmiddels is Fleur alweer 3 jaar. Iedereen zei: geniet ervan, voor je het weet is ze groot. Ik geloofde het nooit, maar het is toch echt zo. De eerste jaren zijn voorbij gevlogen. Ze loopt en kan je de oren van je hoofd kletsen. Een echt meisjes meisje, gek op jurkjes, sieraden, tasjes en de make-up van d’r moeder. Ze is al zo groot dat het al tijd wordt om haar voor school in te gaan schrijven, tegenwoordig moet je er al vroeg bij zijn om naar school te gaan.

Over school gesproken, ik hoop binnenkort eindelijk te zijn afgestudeerd. Ik studeer Media & Entertainment Management in Rotterdam. Na zes jaar mag ik dan eindelijk mijn Bachelor diploma in ontvangst gaan nemen, tenminste als alles goed gaat. Wat ik wil worden als ik later groot ben? Evenementenmanager. Het lijkt me geweldig evenementen te organiseren waar mensen plezier hebben en genieten. Tot die tijd zal ik druk in de weer zijn met mijn blog.

In deze blog deel ik mijn passie voor alles waar ik van geniet en enthousiast van word. Lang heb getwijfeld of ik wel een blog wilde beginnen, maar na een nacht met inspiratie te over, kon ik niet langer wachten en ben ik begonnen met schrijven. Ik zal schrijven over mijn dochter, mode, hardlopen, recepten en alles wat leuk vind. Zelf lees ik elke dag blogs van anderen, beauty, fashion en lifestyle. Maar kleine kinderen komen daar niet of nauwelijks aanbod, tijd om daar verandering in te brengen.

Er komen niet dagelijks artikelen online die alleen maar gaan over kinderdingen. Ik zal tips geven, belangrijke en leuke momenten met jullie delen, zoals ook outfits en foto’s. Niet alleen over Fleur, maar ook over mezelf. Ik geef jullie een kijkje in ons leven en hoop dat jullie daar plezier en misschien zelfs een beetje inspiratie uit op doen.

Veel plezier!

Liefs,

Frederique

Advertentie

3 gedachtes over “Young Mom Thoughts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s