Vrijdag Favorieten: 22

Een dagje later dan gepland, maar hier zijn mijn favorieten van afgelopen week. Ik vond ze te leuk om een weekje over te slaan, kijk mee!

 Favoriete foto’s – Trouwfoto’s Robert & Elifa

 Afgelopen zondag was het eindelijk zover en konden we de langverwachte trouwfoto’s dan eindelijk bekijken. Voor Fleur was het een kleine hel, want het duurt wel even voordat je ruim 700 foto’s gezien hebt. Het zijn echt prachtige foto’s geworden. We laten twee foto’s van ons drietjes op groot canvas printen voor in de woonkamer. Uiteraard krijgen mijn broer en (schoon) zusje ook een mooi plekje in huis.

 Favoriete schoenen – Josh V Ellamae

IMG_6149

Al een aantal jaar ben ik helemaal weg van de Isabel Marant sneakers, het enige probleem, ze kosten 400 euro. En dat vind ik wel heel veel geld voor een paar schoenen. Ik heb er een paar keer voor geprobeerd te sparen, maar lukte op de een of andere manier toch nooit helemaal. Pas geleden bracht Josh V haar fall/winter collectie uit. In eerste instantie was ik verliefd op het zwarte paar, maar toch besloot ik ze allebei maar te bestellen. Wel zo makkelijk van online bestellen. Want eenmaal in huis vond ik de lichtere versie vele malen leuker dan de donkere. Het zijn nog steeds geen goedkope schoenen, maar lang niet zo duur als die andere ;). En ik ben er zeker net zo happy mee!

 Favoriete dagje weg – Dierentuin met vrienden

14141618_10202141145288211_1098641246136386714_n

Gisteren zijn we samen met Randy, Melissa en hun zoontje Liam naar de dierentuin in Rotterdam geweest. Het was een onwijs gezellige dag, die we afsloten met een etentje bij ons thuis. Om half twaalf waren we in Blijdorp en pas om 17.00 uur gingen we richting huis. We hebben alles gezien, Fleur heeft heerlijk kunnen spelen, Liam is pas een halfjaar dus die kon helaas nog niet meespelen in de speeltuinen. We hebben alles gezien, de apen, olifanten, giraffen, zebra’s en als laatste zijn we naar het Oceanium geweest. Uiteraard hebben we ook lekker wat gegeten en gedronken en heel veel gekletst. Eenmaal thuis waren we allemaal moe, inclusief de volwassenen ;).

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Vrijdag Favorieten: 22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s